Sivut

maanantai 26. tammikuuta 2015

Vuosi kavioliittoa takana - Mistä meidät on tehty?


Meidän ensimmäinen yhteiskuva. Mä en tykännyt Maisusta yhtään kun ratsastin sillä ekoja kertoja. Maisu taisi olla ensimmäinen poni jolla ratsastin pidemmän tauon jälkeen tunnilla. Ärsyttävä laiska poni. Mutta kun sain sen uudestaan ja uudestaan aloin ymmärtää sen mielenliikkeitä. Kai meillä jotenkin sitten synkkasi kun kuitenkin tässä ollaan.

Moni jo tietää, että tunnettiin Maisun kanssa hyvin jo ennen kuin se siirtyi omistukseeni. Noin vuoden verran vuokrasin Maisua useita kertoja viikossa. Minä lähinnä opettelin ratsastamaan. Maisu parka sai kokea kaikki hirveät virheeni. Onneksi kävin kuitenkin tunneilla ja valmensin itse itseäni erittäin tehokkaasti.

TAMMI-HELMIKUU 2014


Lähinnä pelkkää opettelua. Tiedon keräämistä ja miettimistä, mikä on ponille hyväksi. Hysteeristä panikointia siitä mitä tietää ja mitä ei tiedä. Ketä kuuntelee ja ketä ei.MAALISKUU 2014


Oman ratsastuksen kanssa painimista lähinnä. teki pahaa olla hevosen selässä kun tiesi ettei osaa. Kehittelin sitten tälläisiä vaihtoehtoisia liikuntamuotoja. Irtojuoksutusta tuli harrastettua paljon. Ajattelin että tärkeintä on kuitenkin että poni liikkuu, ja mieluiten niin etten häiritse sitä itse.

Ystäväni Sirkku kävi ratsastamassa Maisun, ja kehui ponia ihan hirveästi. Yritteliäs ja hyväntahtoinen. Tästä sain taas hieman uutta puhtia omaan treenaamiseen. Sirkku uskoi että hyvä meistä vielä saadaan!
Välillä meni tosi kivasti!


HUHTIKUU 2014

TOUKOKUU 2014


Laura Loiva kävi ensimmäistä kertaa ratsastamassa Maisua. Tätä päivää olin odottanut kuin kuuta nousevaa, koska tiesin että Lauran käsissä toi poni loistaisi. Ja niin se tekikin :) Laura myös valoi uskoa minuun ratsastajana.

Laura Loiva ja MaisuKESÄKUU 2014


Meillä ei ollut vieläkään sopivaa satulaa, joten mentiin paljon ilman, sekä juoksuttelin. Pian koitti myös aika, jolloin päästiin Lauran luokse Kytäjälle. Se aika muutti meidät molemmat. Laura jumppasi Maisua ja minä yritin opetella. 

Maisu sai olla suuressa laumassa isolla laitumella. Se alkoi muuttua erittäin tyytyväiseksi ja seesteiseksi poniksi. 

Mahdottoman hienoa oli, kun Jonathan Silfver hyppäsi Maisun kyytiin! Leuka meinasi tipahtaa kun tajusi mitä kaikkea Jonen kaltainen guru voi saada irti pullaponista. wau.

Laura Loiva ja Maisu

LaitumellaMaisu ja Jonathan
HEINÄKUU ja ELOKUU 2014


Heinäkuu meni aika pitkälti lomaillessa. Maisu sai nauttia laitumesta, kesästä ja hevosen elämästä. 

Elokuussa aloitettiin vähän taas treenaamaan ja sulattelemaan kesämahaa. Loma teki molemmille hyvää ja asiat lähti etenemään ihan uudella tavalla.

Lähdettiin Lauralta lähemmäs Järvenpäätä. Se tuntui todella haikealta. Kuin olisi lähtenyt kotoa. Muistan olleeni oikeasti surullinen.


Pyörössä

Satulan kokeilua


Meillä alkoi todella sujua!

SYYSKUU 2014


Puolessa välissä syyskuuta muutettiin takaisin Lauralle. Nyt jäädäkseen. 

Laura ja Maisu

<3

Irtohypytys teki niin hyvää!

LOKAKUU-MARRASKUU 2014
JOULUKUU 2014


Hyvänmielen ratsastelua. Nyt loppui se verenmaku suussa taisteleminen. Pihattoeläin

TAMMIKUU 2015


Ja kevätkausi alkaa olla avattu. Ainakin mun mielessä se on. Tekee mieli treenaamaan. Joten täältä sit pesee. Poni on hyvä, sen mä tiedän. Nyt pitää saada mut hyväksi. Toivottakaa mulle onnea! <3

Talviponi8 kommenttia:

 1. Maisu näyttää niin onnelliselta nykyään ♡
  Oot tehny hyvää työtä sen kanssa! Ikävä on kova ♥ Hyvää tulevaisuutta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera kommentista! <3 toivottavasti nähdään!

   Poista
 2. Tosi mielenkiintonen ja kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. Terkkuja maisulle. ja sulla on tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
 4. Maisu näyttää tyytyväiseltä :) toso kiva blogi tykkään lukee postauksia mistä löytyy maisuunkin liittyvää asiaa :) maisua onkova ikävä ja terkkuja maisulle

  VastaaPoista