Sivut

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Minun Maisu Helsinki Horse Fairissa!

Edelleen ihan hassua ajtella, sielä se meikäläisen poni oli isossa kaupungissa esiintymässä! MINUN MAISU! Mä oon kyllä todella ylpelä <3 On siinä vaan niin viisas eläin. Onhan Maisu aikanaan ollut muutamissa tapahtumissa talututsratsuna, mutta ei se nyt ihan ole samassa mittakaavassa kuin messut. Hevoskouluttaja Laura Loiva esitti ponin, ja ihana nähdä miten poni noinkin vieraassa tilanteessa luotti Lauraan täysin!

Laura ja Maisu areenalla :)
Maisu pääsi siis Hevostaitoliiton mukana maastakäsittely kilpailun esittelyyn mukaan. Kilpailu on siis vielä kehitteillä, mutta Hevostaitoliitto ja Suomen Ratsastajainliitto tekevät asian kanssa yhteistyötä. Minusta kilpailumuoto on hieno idea! Maastakäsittelytietoisuus on muutenkin selvästi Suomessa noussut. Hyvä! 

Maastakäsittely-rata on hyvin samalla tyylillä rakennettu kuin koulukilpailuissa tai estekilpailuissa. Siihen kuuluu esim. puomien ylitystä, kokorataleikka ja suunnanvaihto, pressun ylitys, pysähdys ja peruutus, sekä siirtymisiä. Siinä arvioidaan käsittelijän ja hevosen yhteistyön sujuvuutta. Ratoja tulee olemaan mitä luultavammin eri tasoisia eri tehtävillä. Jokaiselle löytyy siis jotakin! Ja tähän kilpailumuotoon voi osallistua kuka tahansa! Kilpailusta on tulossa tarkemmat säännöt tulevaisuudessa. :)

Ei paljon pressut Maisua haittaa! 

<3Kaikissa kuvissa copyright minulla!!!

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hienoja kuvia. Maisu on todella hieno.

  VastaaPoista
 2. Voi että! :) Ihanaa kun on tuollaisia mahdollisuuksiakin, että voi oman poninsa messuille viedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en todella olis vielä vuosi sitten uskonut :) Hieno juttu omastakin mielestä.

   Poista