Sivut

lauantai 21. syyskuuta 2013

Me tehtiin se!

Kisoista vähitellen selvinneenä, ajattelin muutaman sanan kirjoitella.

Aamusta heti kyllä jännitti! Mietin jo, että miten ihmeessä selviän koko hässäkästä. Mutta Ninan puntattua minut selkään, jännitys vähitellen katosi.

Lähdin ratsastamaan tallilta kisapaikalle hyvissä ajoin, että ehdittäisiin vähän edes tutustua paikkoihin. Minulle tilukset olivat oikeastaan jo tutut, mutta ponille ei. Käveltiin osa matkasta maastoonlähtijöiden kanssa ja kun käännyttiin kisapaikalle vievälle tielle, ponille tuli paniikki ja meinasi ensin kääntyä toisten perään, mutta tajutessaan, että edessä onkin muita hevosia, otti kiitolaukka spurtin kisapaikan tallin pihaan. :D

No ainakin tuli lämmiteltyä! Ihmeteltiin siinä sitten paikkoja ja Nina kävi maksamassa ilmoittautumismaksut.

Mentiin verkka-alueelle aika nopeasti, koska startattiin kolmantena meidän luokassa. Poni vähän ihmetteli ja katseli ympärilleen, mutta rentoutui ihan nätisti. Kokeiltiin vielä peruutuksia ja laukannostoja muutamat kerrat.

Kertailin mielessäni rataa, mutta ajatukset eivät meinanneet pysyä kasassa. Lähinnä yritin rentoutua itse. 

Kun meidät kuulutettiin kentälle, kävelin hetken suoritusalueella ja vihellyksen kuullessani lähdettiin raviin. Kaikki meni tyydyttävästi, kunnes unohdin missä olin menossa ja panikoiduin. Tein keskiympyrästä vain puolikkaan ja lähdin tekemään hätäpäissäni täyskaartoa :D ihmeellinen black out! No otin keskiympyrän uudestaan ja sain jatkettua radan loppuun asti ilman uusia unohduksia. :)Jalustimet tippuili jalasta ja laukka ei pysynyt ja ja ja... No, mutta ekat kisat! Oon kyllä tyytyväinen. 
Videossa on tollanen ihmeellinen pilipali musiikki, kun kuvaaja höpötti niin paljon :D Tässä näkyy nyt vaan rata sen jälkeen, kun oltiin jo pahiten möhlitty.


Pisteiksi tosissaan 53%, eli hyväksytty tulos! ja sitähän lähdettiin hakemaan :) Ens kerralla tavoitteet jo luultavasti korkeemmalla.


Mutta kaikenkaikkiaan mahtava kokemus! Kiitos kaikille apuna olleille. :) Ja erityiskiitos Taijalle ponin lainasta <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti