Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Mitä on tapahtunut?

Elämä on kuulkaas muuttunut. 

Elellään nyt ponin kanssa molemmat Hyvinkäällä! Poni on nyt vakituisesti Lauran tallilla, enkä juuri nyt parempaa paikkaa voisi edes ajatella.

Poni saa olla mukavassa pihattolaumassa, jossa se on löytänyt itselleen hyvän aseman. 

Kuva kesältä 2014

Treenaamme n. kerran viikossa edelleen ihan perusasioita. Minulle on tärkeintä, että poni on rento ja motivoitunut työntekoon. Samalla tavalla suhtaudun myös omaan tekemiseeni. 

Olen alkanut ajatella entistä enemmän ratsastuksen psyykkistä puolta, ja sen vaikutusta suoritukseen. Poni joka on vuosia ollut ratsastuskoulussa, on alkanut vasta nyt motivoitua paremmin työntekoon. Olen todennut, että tällä hetkellä ponille on edelleen parasta elää hevosen elämää rennosti laumassa. Treenit alkaa todenteolla ensi keväänä!Mitä omaan kehitykseen ratsastuksellisesti tulee, treenaan edelleen kättä, mutta samalla myös irtonaista lantiota. Pyrin entistä enemmän keskittymään liikkeeseen mukautumiseen. Yritän ehkä liikaa suorittaa asioita teknisesti, kun enemmänkin pitäisi ratsastaa tunnetta.

Ponilla alkaa olla aika hyvä tapa kantaa itseään ratsastuksen aikana ja oikeastaan se mitä tehdään alkaa olla jo enemmänkin hienosäätöä. Edelleenkin pitää vain kiittää niitä jotka on auttanut ja tsempannut. Etenkin Lauraa.

Yritän herätellä blogia, kunhan aika ja ajatukset alkavat taas tasaantua. Kiitokset jo kaikille mukana olijoille! 

3 kommenttia:

 1. kerro ponisi luonteesta esim.hoidettaessa jos voit niin laita tallikuvia sisältä. T. Reija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Reija! Tässä postauksessa: http://ridingpuzzles.blogspot.fi/2014/08/aina-vaan-pidempia-hetkia.html kerron vähän ponin luonteesta. Mutta kiitos vinkistä! Voisinkin tehdä postauksen jossa kerron vielä tarkemmin millainen Maisu on!

   Poista
 2. Selasin vanhoja postauskia ja voi vitsi miten hienosti Maisu jo liikkuu! On mullekkin tuttu poni, en tosin koskaan ratsastanut ja mitä sitä näki tunneilla liikkuvan niin on kyllä muuttunut paljon!! :)

  VastaaPoista