Sivut

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Liikettä, Liikettä!

Teemamme siis. 

Jos sitä juoksutuksen riinnalla pohtisi välillä sitä ratsastustakin.

Tällä hetkellä haetaan ratsastaessakin aktiivista liikettä. Oma panostukseni selässä työskentelyyn on ollut aika vaihtelevaa, koska tällä hetkellä on taas se kausi, että en osaa ratsastaa.

Ehkä siksi teinkin maanantaina vaan niin, että menin ponin kanssa kentälle ilman satulaa ja vaan taivuteltiin ja väistettiin käynnissä. Yllättäen ihan vaan käyntityöskentelyssä hurahti melkein puolitoista tuntia! Vasemmassa kierroksessa keskityin ulkolapaan ja pyrin pitämään pidempää käyntiaskelta yllä. Väistöt meni niin ja näin, mutta muutamia aika kivoja onnistumisia saatiin aikaiseksi. Kiinnitin myös paljon huomiota omiin käsiin, koska ilman satulaa sitä alkaa helposti ottamaan tukea suusta. Nyt päätin, ettei niin tapahdu.

Tiistaina olikin luvassa lyhyt lenkki taluttaen. Saatiin kaveriksi tallimme 21v. suokkitamma omistajansa kanssa. Ihanaa kun alkaa olla niin valoisaa! <3

Ja tänään... tänään oli vuorossa ystäväni Sirkun ensikosketus Maisuun! Sirkulla on pitkä tausta hevosten kanssa, joten ihana nähdä poni taas sellaisen käsissä, joka osaa vaatia!kyllähän sitä sieltä löytyy :)Sirkku kehui Maisua yritteliääksi ja kiva luontoiseksi poniksi! Tultiin siihen tulokseen, että kyllä sieltä liikettä löytyy, eli ihan hyvää kouluponi ainesta. 

Oli se pakko käydä itsekkin selässä kun näki miten hyvin Sirkku sai avut läpi ja liikettä esiin. Halusin tietää, miltä sen ihan oikeasti kuuluu tuntua ja mihin pitää myös itse pyrkiä.

Oli kyllä kieltämättä aika hieno tunne, kun poni rehellisesti kantoi itseään säilyttäen liikkeen. Sain paljon itseluottamusta myös siitä, kun sain Sirkun raipan lainaan! :D Tuntui kuin muhun olisi siirtynyt osa Sirkun päättäväisyydestä.

Mutta suuret kiitokset Sirkulle! Eikä pelkästään ratsastuksesta, vaan kun jaksat tsempata ja valaa uskoa mun toimintaan <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti