Sivut

torstai 6. helmikuuta 2014

Eilen ratsailin ja tänään juoksuttelin

Siis voi että! Mulle jäi niin paljon käteen kun meidän tallilta Hanna piti mulle ja Maisulle tunnin. Keskityttiin ihan perus juttuihin ja siihen, että poni vastaa pyytöihin.

Siirtymiset tuotti tosi paljon tulosta ja taas sain näitä "ahaa" elämyksiä ulko-ohjasta. Ku edelleen väännän niitä käsiä ihan minne sattuu... Taas otettiin avuksi jalustinhihna. Selkeesti se vakauttaa. Pitää alkaa käyttää sitä ihan itsenäisestikin.


Myötäys, kun mun käsi hyvä.Toinen juttu oli sitten ranteen asento, ja mietittii, että vois joskus kokeilla teipata ne suoraks :D Se vois oikeesti toimia :) Juteltiin myös siitä mystisestä sisäohjasta... Yritän löytää itselleni sellaisen pienen liikkeen sisäkäden sormiin.

Tehtiin myös niin, että taivutettiin jopa vähän liioitellusti, jotta saatiin sisäpohje kunnolla läpi. 

Takajalat löytyi mukaan, kun ei enää kyselty vaan vaadittiin. Muutaman kerran kun tarpeeksi napakasti pyysi, niin sieltä ne löytyi. Eikä oikeestaan edes tarvinnut kovin montaa kertaa huomautella asiasta.

Ulkokäsi taas liian edessä

Mutta siis joo, tässä olis myös videota loppuraveista. Mua niin pistää silmään toi mun jalalla "pumppaaminen"! Se pitää saada loppumaan. Ällöö.. Mutta on siinä pari ihan  hyvää pätkää meidän molempien osalta. Eiköhän se siitä.


Tänään sitten juoksuttelin aika kevyesti. Ihana nähä, kun tuo poni on jotenkin paljon enemmän kartalla ympäristöstään kuin ennen. Juoksuttaessa se liikkuu miellään ja vaikuttaa ihan tyytyväiseltä. Tänään se tosin hivutti takajalkojaan ärsyttävästi...

Lopuksi käytiin vielä romanttisella iltakävelyllä <3


Huomenna sitten vapaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti