Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Esteitä?

Jaiks! Olin tänään seuraamassa meidän tallin edustusjoukkojen estevalmennusta Eholla, ja alkoi vähän innostus nousta esteitäkin kohtaan!

Maisuhan on ihan näppärä esteponi, ja tekis sille tosi hyvää päästä hyppäilemään. Kyllä se on nyt kunnostauduttava, tai iskettävä joku muu sen selkään pomppimaan.

Valkun jälkeen ratsastelin itse Maisun. Kenttä oli kiva kun se oli jo vähän pehmeämpi. Siinäkin pääsee varmaan kohta hyppäämään! :)

Meillä oli ihan kivaa. Hain lähinnä sitä, että liike säilyy ja poni taipuu. Näiden yhdistäminen oli joissain kohtaa hankalaa, kun edelleenkin haen todella paljon sitä omaa ratsastusta. Välillä tajuan, että jalka pumppaa ja välillä kädet seilaa. Mutta ihan kiva, että vähän osaan itse spotata näitä asioita.

Vasemmassa kierroksessa taipuminen tuntui taas vaikealta. Sisäpohje ei meinannut millään mennä läpi! Ulkoavutkin oli välillä hukassa. 

Oli meillä ihan kivoja ja rentojakin pätkiä. Sais vaan olla joku kuvaamassa aina, niin pääsisi takaisin maanpinnalle!

Tässä muuten muutamia kuvia siitä, kun Hanna ratsasti Maisun muutama viikko sitten! Poni meni aika kivasti ryhdissä. Kiitos Hannalle! <3

Hanna ja Maisu


Etuosa jo vähän kevyemmän näköinen!

Loppuravit eteenalas.
2 kommenttia:

 1. Sinne vaan esteiden sekaan! Ehkä ensiksi pientä treenailua,mutta sulla on hyvät lähtö karnevaalit kun ootte Maisun kanssa jo piiitkääään tuntenu!:)
  millä kameralla kuvailet? Ihan kiinnostuksesta kysyin,kun oon itekki hankkimassa jonkin laista järkkäriä;) onko hyvä? Objektiivi(t)? Hinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan uskaltaa ;) Kuvaan Sonyn a300 rungolla ja Tamronin 70-300mm tele-macrolla :) runko on ollut mulla jo 6 vuotta ja oli silloin tietysti paljon arvokkaampi, mutta edelleen toimiva kapine! Ainakin tuntee säädöt jo hyvin. Tuon objektiivin ostin viime kesänä jollain 140€. Eli tämä paketti ihan suht. edullinen. Itselle tuo Sonyn runko on istunut käteen todella hyvin! Kannattaa tosin kokeilla, jos joillain kavereilla on järkkäreitä, että mikä sopii omaan käteen parhaiten. Sonystä vielä se, että useimmissa sen rungoissa on kuvanvakain, joten objektiivissa sitä ei tarvitse olla (tarkoittaa siis halvempaa hintaa ;p)

   Poista