Sivut

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Ja taas ilman satulaa!

Olipa ihana poneilla kunnolla pitkästä aikaa. Ratsuilin ihan ekana Petteri ponin, joka on syötävän suloinen pieni keltainen risteytysponi. Laura on sen kouluttanut, joten ratsastettavuudeltaan aivan ihana! Helppo harjoitella hyvää ja rentoa kättä. Vaikkakin mua edelleen ärsyttää, että mun ratsastuksessa on niin paljon kaikkea ihan turhaa. Haluaisin vielä vakaampaa ja rennompaa menoa.


Ehkä, jos ruoskin itseäni ja mollaan kaikkea mitä teen, niin pääsen nopeasti tuloksiin? Eei, pitää nauttiakin. Onneks oon oppinut, että tästä pitää osata nauttia ja vähän heittäytyä siihen hetkeen. Jokaisella kerralla oppii jotain uutta ja vahvistaa (ainakin toivottavasti!!!!) oikeita lihaksia.Noi ohjat vois kyllä olla vähän lyhyemmät. Ärsyttävän näköstä kun ratsastaa kädet reidellä. Ehkä mä ajattelen hölmönä, että jos pidän pitkän ohjan niin käsi pysyy rennompana. Mutta toisaalta, oon kyllä saanut noin ihan kivoja fiiliksiä siitä, kun poni on suustaan hyvin tuntumalla ja hyväksyy käden. Ne hetket on vielä vaan aika lyhkäsiä ;)

Petteri <3
Maisun kanssa jatkui sama käsi reeni. 

Poniratsastajan vammakohtaus.


Tehtiin kahdeksikkoa, joka ollaan opittu Lauran luona. Se on erittäin hyvä tapa herkistää sekä istunnalle, että pehmeälle ohjastuntumalle. Samalla tulee taivuteltua! 

Mä oon aina vaan niin ylpee Maisusta. Se on niin tosissaan aina mukana ja yrittää mun kanssa. Voi Poni <3 Aina vaan mulla on silti huono omatunto siitä, että en osaa ratsastaa vielä riittävän hyvin. Haluisin olla sille vaan hyvä ja tehdä sille hyvää. Ehkä vielä joku päivä osaan ite jumpata sitä niin, että se pysyy kunnossa.
Menipä taas synkäksi, mutta näitä juttuja mietin. Tiedän mun heikkoudet. Onneksi :)

Mutta siis, meillä oli sika kivaa! Pistettiin Michael Jackson soimaan ja mentiin niin kuin hyvältä tuntui. Musiikista saa muuten ihan erilaisen fiiliksen ratsastukseen. Siitä saa hyvän tahdin mennä, johon jopa ponikin mukautuu. Tosi jees! Suosittelen!
Vielä lopuksi video meidän menosta... Nyt kun katselen sitä, niin mua ärsyttää niin moni asia, mutta toisaalta on hyvä mieli. Heh, ja MJ soi taustalla :) Ninalle kiitos näistäkin kuvista ja videosta <3

Kiitos myös ihanalle Lauralle, kun saatiin näin hieno mahdollisuus! <32 kommenttia: