Sivut

torstai 19. kesäkuuta 2014

Käsi-palapeli

Tässä taas nähdään se, että mistä blogin nimessä on kyse. PALAPELI! Taas on yks pala revitty paikaltaan, koska se oli ihan väärässä kohdassa väärin päin. Eli tuskaisesti sitä yritetään sijoittaa oikeaan paikkaan, mutta oikeita paloja sen ympärillä ei vielä taida olla.


Puhun nyt siis mun käsistä. Nyt kun on alettu korjata niitä ja käyttää ihan erilailla, huomaan, ettei niillä voi tehdä enää mitään. Tai sitten palaan vanhaan todella helposti, ja siitä en tykkää.

Ainiin, ja tiedoksi kaikille, että me jäätiin Lauralle vielä ainakin muutamaksi viikoksi! :)


Tarkoitus on saada poni seuraamaan luottavaisena ja pehmeästi ratsastajan kättä, jotta voidaan siirtyä vähitellen vähän vaikeampiin liikkeisiin. MITÄÄN ei voi tehdä ilman pehmeää hyvää ohjastuntumaa. Tai voi, mutta jos haluaa että alla liikkuu rento hevonen niin vaikeeta tulee.

Muutoin istunta alkaa olla ihan ok. Kyllä mulla pieni vinous piilee yläkropan ja kyljen osastolla, mutta sen osaan korjata.

Voihan KÄSI.


OON VILLIPONI TAAS!

Ja sit on tollanen ihana Jakke, joka seuraa kättä niin nätisti!!! Jotenki helppo myös pitää se rento käsi. Teki hyvää kun pääsi tuollaisen nuorukaisen selkään, kun se antaa kyllä heti palautetta vinosta istunnasta.

Työmyyrä Jakke. Kiitos ponin lainasta Noora!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan oloinen blogi sinulla, kiva lukea muidenkin yli parikymppisten ikuisten heppatyttöjen kuulumisia, liityin lukijaksi :)

  Tuo on kyllä niin kiva tunne kun palaset rupeavat loksahtelemaan paikalleen, ja tuntuu että on jopa oppinut jotain tekemään oikein, mutta siihen pääseminen on kyllä hirveän tuskan takana. Sitä pitää niin mielellään vanhoista opituista tavoista kiinni :D

  Jos kiinnostaa, blogini löytyy osoitteesta http://ninanheppajutut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mukava kuulla ja tervetuloa! Kävin kurkkaamassa myös sinun blogisi, ja liityin lukijaks. :)

   Niin, kyllä sitä aina varmasti eteenpäin mennään, ja jotkut asiat varmasti loksahtavat paikalleen ilman että niitä edes huomaa. Kädet on valitettavan iso osa ratsastusta, ja siksi välillä ärsyttää ihan julmetusti kun ei yhtäkkiä enää kykene mihinkään. Mutta vakaa usko siihen, että vähitellen hyvä tulee :)

   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. En tiedä, mikä tässä blogissa on, mutta yleensä en jaksa lukea tai edes katsoa vieraiden ihmisten blogeja, mutta tää on ihan mahtava blogi ! Maisu näyttää liikkuvan niin kivasti ja ratsastat tosi siististi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kun kiva kuulla!! :) Vallan ilostuin! Kiitos positiivisesta kommentistasi. Maisu on todella oppinut nyt liikkumaan taas oikein päin ja kyllä se oma ratsastuskin on kehittynyt :)

   Poista