Sivut

tiistai 12. elokuuta 2014

Ehkä me jo uskalletaan siirtyä pois ympyrältä?

Puhuin jossain julkaisussa siitä, että ratsastellaan edelleen vain ympyrällä ja etsiskellään yhteistä säveltä ja käden seuraamista yms. Ehkä kohta jo alkaa olla aika siirtyä seuraaviin tehtäviin. Alan saada ponin jo aika nopeasti hyväksi kädelle ja pohkeelle, ja niin sanotusti niiden "väliin". Eli siis alan saada takaosaa nopeammin aktiiviseksi ja sitä kautta ratsastettua ponin takaa eteen. Ihan kuin kuvissa olisi erotettavissa jo ihan kiva ylälinja?

Kuva: Veera Kekäläinen

Pohjetta Maisulla ei oikeastaan enää tarvitse käyttää eteenpäin menemistä varten, vaan lähinnä niillä alan päästä jo kiinni ohjaamisen ja taivuttamisen saloista. Myöskin jalat näyttäisivät asettuvan jo aika hyvälle paikalle! Toi Laura Loiva kyllä tekee ihmeitä ihmisen istunnalle! Eipä kukaan ole koskaan osannut selittää asioita noin hyvin :) Eikä sekään että osaa selittää asiat hyvin, niin palautetta saa myös silloin, kun tekee oikein. Siitä jää paras muistijälki oppimisen kannalta. 
Ihanasti se seuraa kyllä kättä :)

Vähä könötän!
Niin, en oikein osaa sanoa mitään. Aika kivaa tää on. Tästä on niin helppo jatkaa taas vähän omatoimisemmin ja varmemmilla otteilla. Upeaa, kun on olemassa tuollaisia hevosihmisiä mitä Loivaniitystä löytyy. Suomi kaipaa näin rautaisia ammattilaisia lisää!

Lisäksi vielä kun löytyy niin ihania ihmisiä vuosien takaa, vaikka olisi mennyt kymmenenkin vuotta välissä niin silti tuntuu kuin mitään vuosia ei olisi ollutkaan! Kiitos Veera Kekäläinen kuvista ja muutenkin kaikesta tsempistä! Olet ihana <3 Mainitsemisen arvoista on myös se, että tuo satula taitaa jäädä meille. 

Olen ikuisesti kiitollinen kaikille ihanille <3

Elokuussa 2014
Vertailun vuoksi myös ennen kuva:

Helmikuussa 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti