Sivut

maanantai 18. elokuuta 2014

Kevyt päivä


Ei tehty mitään suurta ja ihmeellistä. Maisua ratsasti itseni lisäksi kolme muuta, joten itse tein lähinnä rennosti vain taivutteluja.

Tallin pitäjä ratsasti Maisun nopeasti samalla kun itse ratsastin hänen hevostaan, ja hän kehui Maisua kivaksi pikku paketiksi! :D hihi.Paketti.
Mentiin siis ihan vaan aika löysästi. Tein vähän enemmän jo avotaivutuksia, kun tuntuu että niistä alkaa nyt oikeasti saada jo jotain hyötyä irti, kun poni pysyy kuolaimella ja seuraa kättä. 

Yritin irrotella etenkin vasenta lapaa, koska tuntuu että se ei aina ihan pääse liikkeeseen mukaan.

Oon muuten nyt alkanut käyttää etusissa buutseja, koska pelkään että se kohta teloo itsensä kun se jo näköjään kykenee viemään takajalkaa niin hyvin vatsan alle. Pitäisi vain itse muistaa ratsastaa edelleen kunnolla se edestä ylös..Seuraavana päivänä tein edelleen aikalailla puoli tuntia pelkkää jumppaa ilman satulaa. Keskityin taas paljonkin vasempaan lapaan, ja siihen että taivutuksissa ja käännöksissä se oikeasti tulee mukaan. 

Pakko myöntää, että kävin kerrän läpi myös HeC:2 radan, ja yllätyin siitä että me voitais ihan hyvin se mennä koittaa ilman suurempia treenejä ja varmaan päästäis hyväksytyllä läpi. Katsotaan jos sitä innostuisi vielä :)

Käytiin kävelyllä yks päivä :)


Oli pakko katsoa video viimevuoden harkkakisoista (jotka menin Remolla)!!!! Vähä nauratti, mutta toisaalta olen älyttömän iloinen siitä miten paljon olen itse päässyt eteenpäin, ja että osasin nähdä omat virheeni ihan erilaisin silmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti