Sivut

lauantai 16. elokuuta 2014

Uudella tallilla!


Meidän ensimmäinen kerta uudella kentällä. Poni liikkui tosi kivasti ja keskittyi älyttömän hyvin! Olen kyllä aika yllättynyt siitä, miten hienosti se pystyy jo liikkumaan! etenkin vasemman etujalan liike alkaa olla jo jopa näyttävän puolella. Oikeaa lapaa pitäisi kyllä saada nyt selvästi enemmän auki, että taipuminen vasempaan kierrokseen sujuisi helpommin.


Astuu jo aika hyvin noilla takajaloilla :)

Olen muuten erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, että osaan jo kastoa muuallekin kuin ponin niskaan! Veera, ja oikeastaan muutama muukin siitä sanoi, ja nyt alkaa parannusta tapahtua! Yllättävän paljon se vaikuttaa myös ponin liikkumiseen!


Ei selvästi pysty ojentaa oikean puolen etujalkaa yhtälailla kuin vastenta.
Tässä vaiheessa aloin jo vähän itse uuvahtaa! Nimittäin liike vaatii jo aika paljon lihaksia, jossa siinä pysyy vakaana. Alan myöskin helposti tarrautumaan ohjiin, ja se taas on hevosesta epämukavaa. Pitäisi silti ehkä vielä tehdä niitä asioita, joihin omakin kunto riittää. Mutta pakkohan sitä on välillä käydä molempien mukavuusalueen ulkopuolella? Ei muuten kehity ;)Me ei vaan osata laukata. Piste. Pakko sitä on silti välillä tehdä, koska eihän sitä muuten opikkaan. Joku sais antaa vähän tukiopetusta! Onneksi Veera jo lupautukin jeesimään :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti